16. februari 2023
Vandaag maakte ik nieuwe foto’s voor mijn eigen content! Het doel was een nieuwe foto voor mijn voorstel rondje die ik op Instagram ga vernieuwen. Maar het liep zo lekker dat ik gelijk een aantal extra heb gemaakt!
13. november 2022
Herfst shoot | Stania State | Genieten
De laatste herfst shoot van 2022
15. oktober 2022
15 oktober 2022 | Herfst shoots | Sparjebird
Zaterdag 15 oktober was ik in het bos bij Blokhut Sparjebrid. Hier waren de herfst shoots gepland.
20. september 2022
Zomer vakantie Terschelling 2022
Hebben jullie een fijne zomer gehad? Wat hebben we het getroffen met het heerlijke zomer weer. Wij mochten dit jaar vakantie vieren op het prachtige Terschelling. Een week zijn we geweest, maar dit had er nog wel een kunnen worden want we hadden tijd tekort! Ik neem jullie even mee in een foto blogje.
01. mei 2021
Texel |  Fotoshoot |  Wadden |  Gezin |  Kids |  Genieten
Joehoe! Er worden weer shoots geboekt. Het mooie weer staat voor de deur en we mogen er weer met elkaar op uit. Zo kon ik dit lieve gezin vast leggen op Texel. Heerlijk spelen op het strand en stenen gooien naar de zee. Kijken jullie mee ik heb een kleine selectie gemaakt van deze gezellige reportage op Texel.
02. december 2020
Begin dit jaar kwam Jurre als newborn bij mij in de studio voor zijn eerste fotoshoot. En nu word dit lieve mannetje alweer bijna 1. Dat werd gevierd met een cakesmash shoot. Plus nog een badshoot achteraf. Kijken jullie mee naar deze heerlijke foto's van dit vrolijke mannetje. Ik heb weer genoten van je komst Jurre!
22. augustus 2020
Oh jeetje! En dan zie ik ineens dat het een jaar geleden is dat ik voor het laatst een blog met jullie heb gedeeld.. Dat is natuurlijk veel te lang geleden. Dus hoogste tijd om er weer eentje online te zetten. Afgelopen zaterdag mocht ik weer heerlijk naar Ameland voor een fotoreportage. In de ochtend was er afgesproken. Maar wat een water! Gelukkig konden we de fotoshoot verplaatsen naar de middag. En dat was een hele goede keuze. Mooie Hollandse luchten en droog. Door de harde wind besloten...
10. september 2019
24 augustus was het prachtig weer. Een heerlijke dag om te trouwen. En dat deden ook dit lieve paar!
29. juli 2019
Bakkeveen In Bakkeveen mocht ik weer heerlijke shoots maken. Waar heel veel plezier is gemaakt. De shoots waren door het weer verplaatst. Maar daarom hadden we niet minder lol.
11. april 2019
Op zondag 14 april kun je tijdens de day @ de fabriek gratis op de foto. Er is een gave setting aanwezig waar je gratis op de foto mag. Ook zijn er leuke kraampjes, workshops, live, muziek, taart en verse broodjes te koop. De entree is gratis en de day duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot dan :)

Meer weergeven